CAMPING-MONTESCUDAIO

Montescudaio***

Let op! In het najaar van 2019 is deze camping verkocht. Voor zover wij hebben vernomen aan de eigenaren van Park Albatros. Wat de nieuwe campingnaam is en hoe deze te boeken is laten wij aan jullie weten, zodra wij op de hoogte zijn. 

Groetjes, Michel en Linda 

Houd je ervan om in de natuur te kamperen? Dan weten wij een hele mooie plek: Camping Montescudaio! Wij werken er sinds 2015 met veel plezier.

Camping Montescudaio is een prachtige camping die in een groot bos ligt. Je zit dus midden in de natuur. Verder heeft het alle faciliteiten die je van een camping mag verwachten. Centraal gelegen zijn de drie zwembaden, een restaurant, het voetbalveld, speeltoestellen, de (kranten)kiosk en een supermarktje. Ook vind je een pizzeria op de camping.
 
In het hoogseizoen kun je met het hele gezin genieten van mooie shows en musicals die het (deels Nederlandse) animatieteam verzorgt. Deze worden opgevoerd in het openluchttheater. Ook is er disco. Aan het begin van de avond voor de kleintjes. Daarna zijn de oudere aan de beurt. En bij het restaurant is er twee keer per week livemuziek.

 

Ligging

De ligging van Camping Montescudaio is super, want de zee ligt op slechts 4 km afstand. Het ligt ook centraal voor het maken van uitstapjes naar de toeristische steden zoals Pisa, Lucca, Volterra, San Gimignano, Siena en Florence.Vind je het leuker om kleine dorpjes te bezoeken? Dat kan ook heel goed vanaf Camping Montescudaio. Via kronkelwegen door de prachtige Toscaanse heuvels passeer je het ene leuke dorpje na het andere. Maak een route vanaf de camping naar Guardistallo, Bibbona, Casale Marittimo en eindig in het pittoreske Bolgheri. Ben je met z'n tweeën, maak dan deze mooie tocht op een elektrische fiets. Deze huur je voordelig bij de (kranten)kiosk.
   

Ruime plaatsen

De camping is voorzien van ruime staanplaatsen. Hierdoor kun je je auto (en eventueel fietsen) bij je eigen accommodatie parkeren en toch nog genoeg plek hebben om lekker te relaxen met het hele gezin.
 

Plattegrond camping

Voor de plattegrond van deze camping, klik hier.
 

Kampeerplaats boeken

Ga je op vakantie met je eigen tent of caravan? En houd je van ruime staanplaatsen? Boek dan direct bij Camping Montescudaio.*
 

Ingerichte tent of stacaravan boeken

Verblijf je liever in een ingerichte bungalowtent of luxe stacaravan? Op ruime staanplaatsen? Boek dan via Roan: Camping Montescudaio of Go4Camp: Camping Montescudaio. *
 

 

 

Meer campingtips

Is jouw gewenste periode of accommodatie volgeboekt op Camping Montescudaio? Of wil je liever een andere camping? Roan heeft nog meer campings in Toscane waarvan een groot aantal nabij de kust. Zie Campings Toscane.

NAAR BOVEN